Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie prsia v kukuričných lupienkoch s bazalkou

Ultra rýchle chutné kuracie rezne v kukuričných lupienkoch s bazalkou

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava bazalkovo- lupienkovej zmesi na obalovanie

kukuričné lupienky (cornflex) 40 g  bazalka PL

Listy bazalky nakrájame na drobné kúsky. Do misky vysypeme kukuričné lupienky, ktoré mierne rukou rozdrvíme.

Príprava bazalkovo- lupienkovej zmesi na obalovanie

2. 

soľ  múka hladká 50 g  vajce slepačie ks  kuracie prsia 300 g

Kuracie rezne vyklepeme alebo nakrájame pozdĺžne na tenšie kúsky. Každé osolíme, obalíme najprv v múke a potom namočíme do vajca.

3. 

Nakoniec rezne obalíme v lupienkovo- bazalkovej zmesi.

4. Vyprážame

olej slnečnicový 100 ml

Rezne krátko opražíme na panvici s horúcim olejom z jednej a z druhej strany.

Vyprážame

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť