Kuracie prsia plnené syrovou praženicou

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g  soľ

Kuracie prsia naklepeme a osolíme.

2. 

maslo 40 g  syr Ementál 120 g

V panvici rozpustíme maslo, pridáme nahrubo nakrájaný ementál. Všetko spolu zohrejeme a premiešame.

3. 

vajce slepačie 3 ks

Pridáme rozšľahané vajcia a na miernom ohni urobíme praženicu.

4. 

petržlenová vňať 1 PL  syr Parmezán 1 PL

Praženicu posypeme petržlenovou vňatkou a strúhaným parmezánom.

5. 

bazalka 2 ČL  oregano 1 ČL

Praženicou plníme naklepané kuracie prsia. Preložíme a spojíme špáradlom. Povrch okoreníme oregánom a bazalkou.

6. 

olej olivový 2 PL

Vzniknuté kapsy rýchlo opražíme na troške oleja na grilovacej panvici z jednej a druhej strany, aby sa mäsko zatiahlo.

7. 

Kapsy vyberieme z panvice, dáme do pekáča, podlejeme výpekom z panvice a necháme zakryté piecť v rúre na 200° C cca 15 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť