Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie po čínsky

Kuracie prsia jemne pikantnej chuti, pripravené so zeleninovou zmesou na čínsky spôsob.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Marináda

ocot 1 ČL  chilli sladká omáčka 4 ČL  sójová omáčka 5 ČL  škrob zemiakový 2 ČL  cesnak sušený 1 ČL  soľ zeleninová 3 ČL  olej slnečnicový 2 ČL  korenie karí 1 ČL

Uvedené prísady zamiešame na marinádu, pridáme do nej na rezance pokrájané kuracie mäso a poriadne premiešame. Necháme chvíľu v chlade odležať.

Marináda

2. 

kuracie prsia 500 g  olej slnečnicový 5 PL

Na rozohriatom oleji prudko opražíme namarinované mäso.

3. 

zelenina mrazená (ázijská zeleninová zmes) 500 g

Keď je mäso orestované, pridáme k nemu zeleninovú zmes a na miernom ohni spolu opekáme asi 5 minút.

4. 

voda 300 ml  škrob zemiakový 1 PL

Zalejeme vodou, v ktorej sme rozmiešali škrob a dusíme asi 20 minút, pokiaľ zelenina s mäsom nezmäkne.

5. 

Dochutíme soľou, vegetou a sladkou chilli omáčkou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť