svetvomne.sk

Kuracie mäso na kurkume

Šťavnatá "Žltá":) kuracina s lákavou jemnou chuťou Indie. Podávame s ryžou.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie stehná horné 4 ks

Mäso umyjeme, odstránime kôžu, prípadne vykostíme.

2. 

olej olivový 3 PL  korenie kurkuma 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

V oleji rozmiešame kurkumu a korenie.

3. 

soľ 1 ČL

Primiešame soľ.

4. 

Marinádou natrieme mäso a vložíme do pekáča.

5. 

Pekáč uzatvoríme a pri 200 stupňoch pečieme 40 minút.

6. Tip na servírovanie

Tip na servírovanie

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť