Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie mäso na kurkume

Šťavnatá "Žltá":) kuracina s lákavou jemnou chuťou Indie. Podávame s ryžou.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie stehná horné 4 ks

Mäso umyjeme, odstránime kôžu, prípadne vykostíme.

2. 

olej olivový 3 PL  korenie kurkuma 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

V oleji rozmiešame kurkumu a korenie.

3. 

soľ 1 ČL

Primiešame soľ.

4. 

Marinádou natrieme mäso a vložíme do pekáča.

5. 

Pekáč uzatvoríme a pri 200 stupňoch pečieme 40 minút.

6. Tip na servírovanie

Tip na servírovanie

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť