Kurací perkelt

Tip aj na nedeľný obed. Recept je energeticky odľahčený použitím jogurtu namiesto sladkej smotany, avšak na chutnosti skutočne netratí.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 200 g  olej slnečnicový 4 PL

Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame a do sklovita opečieme na oleji.

2. 

kuracie prsia 750 g  soľ 1 ČL

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na kocky. Mäso pridáme k cibuli a necháme ho zatiahnuť. Osolíme.

3. 

paprika červená mletá 2 ČL  voda 250 ml

Pridáme papriku, rýchlo premiešame a hneď zalejeme vodou. Pod pokrievkou varíme 30 minút.

4. 

mlieko polotučné 1,5% 200 ml  jogurt biely 3,5% tuku 200 g  múka hladká 50 g

Mlieko zmiešame s jogurtom a múkou, prilejeme k mäsu a prevaríme.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť