Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kurací perkelt

Tip aj na nedeľný obed. Recept je energeticky odľahčený použitím jogurtu namiesto sladkej smotany, avšak na chutnosti skutočne netratí.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 200 g  olej slnečnicový 4 PL

Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame a do sklovita opečieme na oleji.

2. 

kuracie prsia 750 g  soľ 1 ČL

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na kocky. Mäso pridáme k cibuli a necháme ho zatiahnuť. Osolíme.

3. 

paprika červená mletá 2 ČL  voda 250 ml

Pridáme papriku, rýchlo premiešame a hneď zalejeme vodou. Pod pokrievkou varíme 30 minút.

4. 

mlieko polotučné 1,5% 200 ml  jogurt biely 3,5% tuku 200 g  múka hladká 50 g

Mlieko zmiešame s jogurtom a múkou, prilejeme k mäsu a prevaríme.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť