Krupicová kaša so škoricou

Návod na prípravu hustej kaše z pšeničnej krupice. Nielen deti ju milujú :)

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

mlieko polotučné 1,5% 1 l  maslo 20 g  cukor kryštálový 60 g

V hrnci s dvojitým dnom za občasného miešania privedieme takmer k varu mlieko, maslo a cukor.

2. 

pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 g

Za stáleho miešania postupne prisypeme krupicu. Varíme a miešame kým kaša zhustne.

3. 

škorica mletá ¼ ČL  cukor kryštálový ¼ ČL

Kašu vylejeme na plytké taniere. Posypeme škoricou a cukrom.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť