Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Klasické bravčové rezne

Najklasickejšia rezňová klasika.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové karé  soľ  múka hladká  vajce slepačie  strúhanka  olej fritovací

Bravčové karé umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky-rezne. Na drevenej doske vyklepeme natenko. Rezne osolíme, obalíme v hladkej múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Vyprážame na rozohriatom oleji zakryté v panvici 10 minút. Potom rezne obrátime a na druhej strane vypražíme v odkrytej panvici 8 - 10 minút. Kontrolujeme teplotu oleja, aby sa moc nerozpálil a rezne neprihoreli.

2. 

Podávame so zemiakovým šalátom.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť