svetvomne.sk

Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapor obyčajný  soľ  citrón ½ ks  múka hladká  korenie čierne mleté  paprika červená mletá

Kapra umyjeme osušíme a nakrájame na podkovičky. Podkovičky nasolíme a pokvapkáme citrónom. V miske zamiešame múku, čierne korenie a mletú červenú papriku. V tejto zmesi kapra obalíme.

2. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 100 ml

Plech vystelieme alobalom, na ktorý poukladáme podkovičky, zalejeme kyslou smotanou, alobal zavinieme a pečieme v  rozohriatej rúre 20 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť