Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapor obyčajný  soľ  citrón ½ ks  múka hladká  korenie čierne mleté  paprika červená mletá

Kapra umyjeme osušíme a nakrájame na podkovičky. Podkovičky nasolíme a pokvapkáme citrónom. V miske zamiešame múku, čierne korenie a mletú červenú papriku. V tejto zmesi kapra obalíme.

2. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 100 ml

Plech vystelieme alobalom, na ktorý poukladáme podkovičky, zalejeme kyslou smotanou, alobal zavinieme a pečieme v  rozohriatej rúre 20 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť