RECEPTY

Kapor v alobale

Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.

recept,fotorecept,kapor obyčajný,smotana kyslá (14-18% tuku),Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

citrón½kusu
kapor obyčajný-
korenie čierne mleté-
múka hladká-
paprika červená mletá-
smotana kyslá (14-18% tuku)100mililitrov
soľ-

 

Recept

1. 

kapor obyčajný  soľ  citrón ½ kusu  múka hladká  korenie čierne mleté  paprika červená mletá

Kapra umyjeme osušíme a nakrájame na podkovičky. Podkovičky nasolíme a pokvapkáme citrónom. V miske zamiešame múku, čierne korenie a mletú červenú papriku. V tejto zmesi kapra obalíme.

2. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 100 mililitrov

Plech vystelieme alobalom, na ktorý poukladáme podkovičky, zalejeme kyslou smotanou, alobal zavinieme a pečieme v  rozohriatej rúre 20 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies