Kalamáre na grile

Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cesnak 1 s

Rozotreme si strúčik cesnaku.

2. 

strúhanka 1 PL  bazalka  soľ  korenie biele mleté  olej olivový 2 PL

Pripravíme si zmes z cesnaku, strúhanky, bazalky, soli, korenia a olivového oleja.

3. 

kalamáre 600 g

Vypitvané a očistené kalamáre si dobre umyjeme v čistej vode.

4. 

Kalamáre jemne potrieme strúhankovou zmesou a tenkú vrstvičku votrieme aj dovnútra.

5. 

Grilujeme z každej strany po 5 min.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť