Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Kalamáre na grile

Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cesnak 1 s

Rozotreme si strúčik cesnaku.

2. 

strúhanka 1 PL  bazalka  soľ  korenie biele mleté  olej olivový 2 PL

Pripravíme si zmes z cesnaku, strúhanky, bazalky, soli, korenia a olivového oleja.

3. 

kalamáre 600 g

Vypitvané a očistené kalamáre si dobre umyjeme v čistej vode.

4. 

Kalamáre jemne potrieme strúhankovou zmesou a tenkú vrstvičku votrieme aj dovnútra.

5. 

Grilujeme z každej strany po 5 min.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť