Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Jednoduché kuracie prsia s brokolicou

Ľahký recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g  soľ  korenie Čínska zmes

Kuracie prsia umyjeme, osolíme, okoreníme a poukladáme do spodnej nádoby parného hrnca, tú zakryjeme a nastavíme čas parenia na 15 minút, zapneme.

2. 

zemiaky 400 g  zelenina mrazená (mrkva, hrášok, kukurica) 300 g  brokolica 500 g  soľ

Medzitým si očistíme zemiaky, nakrájame ich na kolieska, osolíme a vložíme do druhej nádoby parného hrnca. Na zemiaky nasypeme mrazenú zeleninu, zľahka premiešame. Brokolicu opláchneme, rozoberieme na ružičky, vložíme do tretej nádoby parného hrnce, jemne osolíme. Po uplynutí 15 minút parenia mäsa, priložíme k prvej nádobe ďalšie dve, znovu nastavíme 15 minút, zakryjeme a ďalej všetko spolu paríme.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť