Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom

Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 35 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mleté mäso 350 g  vajce slepačie ks  soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL

Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, soľou a korením.

2. 

cibuľka jarná 20 g  cesnak medvedí 30 g

Cibuľku očistíme, umyjeme. Umyjeme listy medvedieho cesnaku. Obe suroviny nasekáme...

3. 

múka hladká 50 g

...a spolu s múkou primiešame k mäsu.

4. 

múka hladká

Vytvoríme valčeky a obalíme v múke.

5. 

olej repkový

Pražíme v horúcom oleji pod pokrievkou 8 minút, odokryjeme, obrátime a 6-8 minút dopražíme z druhej strany.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť