Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom

Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 35 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mleté mäso 350 g  vajce slepačie 1 ks  soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL

Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, soľou a korením.

2. 

cibuľka jarná 20 g  cesnak medvedí 30 g

Cibuľku očistíme, umyjeme. Umyjeme listy medvedieho cesnaku. Obe suroviny nasekáme...

3. 

múka hladká 50 g

...a spolu s múkou primiešame k mäsu.

4. 

múka hladká

Vytvoríme valčeky a obalíme v múke.

5. 

olej repkový

Pražíme v horúcom oleji pod pokrievkou 8 minút, odokryjeme, obrátime a 6-8 minút dopražíme z druhej strany.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť