Jablkové palacinky zo špaldovej múky

Chutné palacinky zo zdravšej múky.

 

Počet porcií: 15

Čas prípravy: 1 h. 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

jablká 3 ks

Ošúpeme a rozkrájame jablká.

2. 

mlieko polotučné 1,5% ½ l  múka hladká špaldová T630 250 g  vajce slepačie 3 ks  škorica mletá ½ ČL  cukor vanilkový 1 ČL  olej repkový 1 PL

Uvedené ingrediencia, spolu z pripravenými jablkami dôkladne rozmixujeme.

3. Vysmážanie palaciniek

Na rozpálenú panvicu nalejeme za naberačku cesta a pomôžeme mu rozložiť sa po celom povrchu dna nakláňaním panvice. Keď cesto primerane zhnedne na spodnej strane a po okrajoch, prilejeme trochu oleja po okraji, aby sa palacinka uvoľnila. Po chvíli obrátime a vysmažíme aj z druhej strany do zlatohneda.

Vysmážanie palaciniek

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť