Všetky recepty > Zákusky a koláče > Torty

Jablková torta

Rýchly jablkový múčnik s chuťou jesene.

 

Počet porcií: 12

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava cesta

vajce slepačie 2 ks  jablká strúhané 400 g  cukor práškový 120 g  olej slnečnicový 100 ml  mlieko plnotučné 3,5% 150 ml  rum 2 PL

V mise zmiešame vajcia, cukor, olej, mlieko, rum a ošúpané postrúhané jablká. Všetko dobre premiešame.

Príprava cesta

2. 

orechy vlašské mleté 100 g  hrozienka 3 PL  škorica mletá 1 PL  cukor vanilkový 20 g  kypriaci prášok do pečiva 3 ČL  múka polohrubá 350 g

Do zmesi pridáme mleté orechy, hrozienka, škoricu, múku, vanilkový cukor a prášok do pečiva.

3. Pečieme

maslo  múka hladká

Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Rúru vyhrejeme na 170 °C a pečieme cca 40 minút.

Pečieme

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť