Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci

Chuťovo zaujímavý pokrm z hydinových párkov a kuracieho mäsa.

 

Počet porcií: 4

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava hydinových párkov

párky hydinové 6 ks  olej olivový ½ PL

Párky jemne narežeme a opečieme na panvici s trochou olivového oleja.

Príprava hydinových párkov

2. 

kuracie prsia 500 g  korenie grilovacie ½ ČL  bazalka ½ ČL

Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na kocky, posypeme grilovacím korením a bazalkou. Mäso si môžeme do korenín naložiť aj deň pred samotným varením.

3. 

Na pripravené špajdle napichneme párok a 2 - 3 kocky kuracieho mäsa. Vložíme do spodnej nádoby parného hrnca.

4. 

mrkva 500 g  hrušky 2 ks

Mrkvu očistíme, nakrájame na pozdĺžne rezy. Hrušky zbavíme jadrovníkov a tiež pozdĺžne nakrájame. Zeleninu a ovocie vložíme do druhej nádoby parného hrnca.

5. 

ryža 200 g  soľ ½ ČL

Ryžu premyjeme, nasypeme do nádoby na varenie ryže, zalejeme vodou, posolíme a vložíme do tretej nádoby parného hrnca. Paríme 30 min.

6. 

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť