Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci

Chuťovo zaujímavý pokrm z hydinových párkov a kuracieho mäsa.

 

Počet porcií: 4

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava hydinových párkov

párky hydinové 6 ks  olej olivový ½ PL

Párky jemne narežeme a opečieme na panvici s trochou olivového oleja.

Príprava hydinových párkov

2. 

kuracie prsia 500 g  korenie grilovacie ½ ČL  bazalka ½ ČL

Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na kocky, posypeme grilovacím korením a bazalkou. Mäso si môžeme do korenín naložiť aj deň pred samotným varením.

3. 

Na pripravené špajdle napichneme párok a 2 - 3 kocky kuracieho mäsa. Vložíme do spodnej nádoby parného hrnca.

4. 

mrkva 500 g  hrušky 2 ks

Mrkvu očistíme, nakrájame na pozdĺžne rezy. Hrušky zbavíme jadrovníkov a tiež pozdĺžne nakrájame. Zeleninu a ovocie vložíme do druhej nádoby parného hrnca.

5. 

ryža 200 g  soľ ½ ČL

Ryžu premyjeme, nasypeme do nádoby na varenie ryže, zalejeme vodou, posolíme a vložíme do tretej nádoby parného hrnca. Paríme 30 min.

6. 

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť