Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Hubové závitky s mletým mäsom

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

šampiňóny 100 g  cesnak strúčiky  olej olivový PL  tymián

Šampiňóny umyjeme, pokrájame na tenké plátky. Strúčiky cesnaku očistíme a tiež ich pokrájame na tenké plátky. Na panvičke zohrejeme olej, pridáme šampiňóny a cesnak. Rýchlo opražíme a chvíľu podusíme, kým sa voda neodparí. Dochutíme štipkou tymiánu.

2. 

mlieko polotučné 1,5% 80 ml  rožok biely ks

Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.

3. 

mäso mleté 300 g  soľ ČL

Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.

4. 

Pridáme huby s cesnakom. Premiešame. Vytvarujeme stredné karbonátky.

5. 

šunka schwarzwaldská 100 g

Každú karbonátku obalíme v plátku schwarzwaldskej šunky. Vložíme ich do vymasteného pekáča. Pečieme zakryté na 180 °C asi 20 minút. Na 10 minút pekáč otvoríme, šunka sa pekne dochrumkava opečie. Podávame s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť