Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Hubové závitky s mletým mäsom

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

šampiňóny 100 g  cesnak 2 strúčiky  olej olivový 2 PL  tymián

Šampiňóny umyjeme, pokrájame na tenké plátky. Strúčiky cesnaku očistíme a tiež ich pokrájame na tenké plátky. Na panvičke zohrejeme olej, pridáme šampiňóny a cesnak. Rýchlo opražíme a chvíľu podusíme, kým sa voda neodparí. Dochutíme štipkou tymiánu.

2. 

mlieko polotučné 1,5% 80 ml  rožok biely 1 ks

Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.

3. 

mäso mleté 300 g  soľ 1 ČL

Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.

4. 

Pridáme huby s cesnakom. Premiešame. Vytvarujeme stredné karbonátky.

5. 

šunka schwarzwaldská 100 g

Každú karbonátku obalíme v plátku schwarzwaldskej šunky. Vložíme ich do vymasteného pekáča. Pečieme zakryté na 180 °C asi 20 minút. Na 10 minút pekáč otvoríme, šunka sa pekne dochrumkava opečie. Podávame s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť