Hermelínová nátierka

Táto jemná nátierka nemusí byť natretá len na chlebe a pečive. Je vhodná aj na plnenie zeleniny napr. papriky, paradajky či uhorky..

 

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 50 g  tvaroh jemný odtučnený 0,5% 80 g  maslo 40 g

Maslo vymiešame s jemným tvarohom. Pridáme najemno nakrájanú polovicu malej cibule.

2. 

syr Hermelín 100 g  saláma mortadella 50 g  vajce slepačie 1 ks  korenie čierne mleté  soľ

Hermelín, salámu a natvrdo uvarené vajce zomelieme a zmiešame s vymiešaným maslom a tvarohom. Nátierku dochutíme soľou a čiernym korením.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť