Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Nátierky a pomazánky

Hermelínová nátierka

Táto jemná nátierka nemusí byť natretá len na chlebe a pečive. Je vhodná aj na plnenie zeleniny napr. papriky, paradajky či uhorky..

 

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 50 g  tvaroh jemný nízkotučný 80 g  maslo 40 g

Maslo vymiešame s jemným tvarohom. Pridáme najemno nakrájanú polovicu malej cibule.

2. 

syr Hermelín 100 g  saláma mortadella 50 g  vajce slepačie ks  korenie čierne mleté  soľ

Hermelín, salámu a natvrdo uvarené vajce zomelieme a zmiešame s vymiešaným maslom a tvarohom. Nátierku dochutíme soľou a čiernym korením.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť