Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Haruľa s bryndzou

Obľúbená veľká zemiaková placka pečená v rúre.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

zemiaky kg  cesnak strúčikov  cibuľa 150 g

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nahrubo nastrúhame. Očistíme cesnak a cibuľu. Cibuľu postrúhame, cesnak prelisujeme a vmiešame do zemiakov.

2. 

mlieko polotučné 1,5% 200 ml

Prilejeme mlieko a premixujeme ponorným mixérom.

3. 

vajce slepačie ks

Primiešame vajíčka,

4. 

múka hladká 100 g  majoránka ČL  soľ ČL

...múku, majoránku a soľ.

5. 

masť bravčová

Plech (42X32 cm) vymastíme masťou a vylejeme na neho cesto.

6. 

Pečieme v rozohriatej rúre asi hodinu. Nakrájame na porcie.

7. 

bryndza 125 g  smotana kyslá (14-18% tuku) PL

Bryndzu zmiešame s trochou smotany...

8. 

...a každú porciu pred podávaním potrieme.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť