Všetky recepty > Polievky > Mäsové polievky

Halászlé z pangasiusa

Vynikajúca, jemne pikantná rybacia polievka z pangasiusa. Jednoduchá a rýchla príprava.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 100 g  olej slnečnicový 50 ml  mrkva 100 g  paprika 100 g

Cibuľu očistíme, pokrájame na drobno a osmažíme na oleji. Pridáme očistenú na hrubo nastrúhanú mrkvu a na jemno nakrájanú papriku. Pod pokrievkou dusíme 10 minút.

2. 

bujón rybací 30 g  voda ½ l

Tri kocky rybacieho bujónu zalejeme vriacou vodou a necháme ich rozpustiť.

3. 

pangasius mrazený 300 g  feferónky sterilizované ks

Rozmrazeného pangasiusa nakrájame a spolu s nadrobno nakrájanými feferónkami pridáme k zeleninovému základu.

4. 

paprika červená mletá ČL  rasca drvená ½ ČL  soľ ČL  voda 700 ml

Pangasiusa orestujeme, pridáme mletú červenú papriku, rascu, soľ, premiešame a zalejeme vodou. Varíme 20 minút.

5. 

Nakoniec pridáme pripravený rybací (halászlé) bujón, premiešame a prevaríme. Podávame čerstvým chlebom.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť