Guláš z diviaka s brusnicami

Výborný guláš pre milovníkov diviny.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 3 h.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 1.5 kg

Cibuľu očistíme a nakrájame.

2. 

diviak - stehno 1.5 kg

Mäso z diviaka umyjeme...

3. 

...a pokrájame na kocky.

4. 

masť bravčová 125 g

V kotlíku roztopíme masť, pridáme cibuľu a 20 minút smažíme.

5. 

korenie na divinu 2 ČL  korenie čierne mleté 1 ČL  korenie čierne celé 10 ks

Pridáme mäso, pozatiahnutí mäsa stiahneme kotlík z ohňa, pridáme korenie,...

6. 

paprika červená mletá 2 ČL  bobkový list 5 ks  soľ 2 ČL

...papriku, bobkový list a soľ. Premiešame.

7. 

voda 4.5 l  brusnice sušené 150 g

Zalejeme horúcou vodou prisypeme brusnice a za občasného miešania varíme do zmäknutia mäsa (asi 2-2,5 hodiny). Za ten čas sa časť vody odparí a vďaka cibuli guláš primerane zhustne.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť