Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso

Guláš z diviaka s brusnicami

Výborný guláš pre milovníkov diviny.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 3 h.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 1.5 kg

Cibuľu očistíme a nakrájame.

2. 

diviak - stehno 1.5 kg

Mäso z diviaka umyjeme...

3. 

...a pokrájame na kocky.

4. 

masť bravčová 125 g

V kotlíku roztopíme masť, pridáme cibuľu a 20 minút smažíme.

5. 

korenie na divinu ČL  korenie čierne mleté ČL  korenie čierne celé 10 ks

Pridáme mäso, pozatiahnutí mäsa stiahneme kotlík z ohňa, pridáme korenie,...

6. 

paprika červená mletá ČL  bobkový list ks  soľ ČL

...papriku, bobkový list a soľ. Premiešame.

7. 

voda 4.5 l  brusnice sušené 150 g

Zalejeme horúcou vodou prisypeme brusnice a za občasného miešania varíme do zmäknutia mäsa (asi 2-2,5 hodiny). Za ten čas sa časť vody odparí a vďaka cibuli guláš primerane zhustne.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť