Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Guláš s fazuľou

Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 300 g  masť bravčová 40 g

Cibuľu nakrájame a osmažíme na masti.

2. 

paprika zelená 150 g

Pridáme, očistenú, umytú a na tenké prúžky nakrájanú papriku. Dusíme do zmäknutia.

3. 

bravčové pliecko 400 g

Mäso umyjeme, nakrájame a pridáme k paprikovo-cibuľovému základu.

4. 

soľ 2 ČL  korenie gulášové 2 ČL

Prisypeme soľ a korenie, premiešame...

5. 

voda 500 ml

...a zalejeme vodou. Varíme pod pokrievkou, za občasného premiešania 35-40 minút.

6. 

zemiaky 200 g

Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájme na menšie kocky.

7. 

paradajky 400 g  cesnak 2 strúčiky

Paradajky zalejeme vriacou vodou, chvíľu necháme postáť, vyberieme z vody, ošúpeme a pokrájame. Očistíme cesnak.

8. 

Zemiaky a paradajky pridáme k takmer uvarenému mäsu. Premiešame a varíme do zmäknutia zemiakov.

9. 

fazuľa červená sterilizovaná 250 g

Do uvareného guláša pridáme scedenú fazuľu...

10. 

...a prelisovaný cesnak. Prevaríme a môžeme podávať.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť