RECEPTY

Grilovaný zrejúci syr s arašidmi

Grilovaný zrejúci syr s arašidmi

Olomoucké syrečky alebo podobný zrejúci syr pripravený ako chuťovka v alobale na grile. Podávame s cukrovým žltým melónom.

recept,fotorecept,tvarôžkový syr (tvarôžky, syrečky),arašidy pražené solené,Slané chuťovky,Recepty na gril

Slané chuťovky

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

arašidy pražené solené-
chlieb100gramov
korenie grilovacie-
olej olivový-
tvarôžkový syr (tvarôžky, syrečky)4kusy

 

Recept

1. 

tvarôžkový syr (tvarôžky, syrečky) 4 kusy

Pripravíme si a na stôl rozložíme 4 kusy (cca25x25cm) alobalu. Na tanier pripravíme syry.

2. 

chlieb 100 gramov

Z krajcov chleba vykrojíme 4 kolieska vo veľkosti syrov.

3. 

olej olivový

Do stredu alobalov nalejeme asi lyžičku oleja a položíme kolieska chleba. Na každý chlieb položíme koliesko syra.

4. 

korenie grilovacie  arašidy pražené solené

Syr jemne posypeme korením. Pridáme solené arašidy.

5. 

Vytvoríme batôžky...

6. 

...a poukladáme ich na rozpálený gril. 10 minút grilujeme.

7. 

Potom zložíme z grilu, necháme ešte zabalené v alobale 5 minút chladnúť (syr sa musí stiahnuť). Potom batôžky rozbalíme. Môžeme servírovať buď priamo na vzniknutej alobalovej miske, alebo porcie opatrne preložíme na tanier.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies