svetvomne.sk

Gnocchi so syrom Pecorino

Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

zemiakové gnocchi 250 g  syr Pecorino 80 g  smotana na varenie (10-12% tuku) 200 ml  petržlenová vňať

Syr Pecorino nastrúhame na hrubo a rozpustíme na panvičke. Pridáme smotanu a miešame aby vznikla kompaktná omáčka. Na koniec pridáme uvarené gnocci aby sa pekne obalili syrovou omáčkou.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť