Gaštanové jazýčky

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava gaštanovej zmesi

gaštanové pyré mrazené 250 g  rum 3 PL  maslo 50 g

Gaštanové pyré necháme v miske rozmraziť. Pridáme do neho rum a kúsky masla.

Príprava gaštanovej zmesi

2. Príprava cesta

piškóty 50 g  cukor vanilkový 8 g

V mixéry rozdrvíme piškóty. Spolu s vanilkovým cukrom primiešame do pripravenej zmesi.

Príprava cesta

3. 

Rukou vypracujeme cesto.

4. 

čokoláda 85% 70 g

Tvarujeme menšie jazýčky, ktoré máčame v čokoládovej poleve.

5. 

Ozdobíme šľahačkou a kúskami jedlých gaštanov.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť