Všetky recepty > Raňajky > Vajíčkové raňajky

Francúzske toasty - Pain perdu

Podávame teplé, posypané cukrom zmiešaným so škoricou. Pretože sú jednoducho FANTASTICKÉ, chutia deťom i dospelým

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

mlieko polotučné 1,5% 150 ml  vajce slepačie 2 ks  maslo 20 g

V mlieku rozšľaháme vajcia. Rozohrejeme kúsok masla na panvici.

2. 

chlieb toastový 8 ks

Plátok toastového chleba namočíme do vajec s mliekom a z oboch strán rýchlo opražíme na rozpálenom masle.

3. 

Počas smaženia ďalších plátkov pridávame podľa potreby maslo.

4. 

cukor práškový 2 PL  škorica mletá 1 ČL

Práškový cukor zmiešame s mletou škoricou a posypeme ním upečené chlebíky.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť