Všetky recepty > Hlavné jedlá > Cestoviny

Fettuccine s brokolicou

Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cestoviny - Fettuccine 400 g  brokolica 500 g  maslo 60 g  cesnak strúčiky  cibuľka jarná ks  bazalka  petržlenová vňať  horčica kremžská PL  korenie čierne mleté  voda  soľ

Cestoviny uvaríme v slanej vode a scedíme. Brokolicu umyjeme, rozoberiem na ružičky a uparíme. Do hrnca dáme maslo, pretlačené strúčiky cesnaku, nadrobno pokrájanú cibuľku, nasekanú čerstvú bazalku a petržlenovú vňať, horčicu a štipku mletého čierneho korenia. Zohrejeme, aby sa maslo roztopilo. K maslu pridáme široké rezance s brokolicou, pri miernej teplote opatrne všetko premiešame.

2. 

paradajky cherry

Hotové jedlo ozdobíme rozkrojenými čerešňovými paradajkami.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť