Fašírka z domácej pekárničky

Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.

 

Počet porcií: 10

Čas prípravy: 2 h.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava mäsovej zmesi

mäso mleté 500 g  vajce slepačie 2 ks  majoránka 2 PL  soľ 2 ČL

V miske zmiešame mleté bravčové mäso s vajíčkami, pridáme sušenú majoránku. Zmes osolíme a poriadne premiešame.

Príprava mäsovej zmesi

2. 

zemiaky 600 g

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nahrubo nastrúhame. Nastrúhané zemiaky pridáme do mäsovej zmesi. Premiešame.

3. Pred pečením

olej olivový

Nádobu na pečenie v domácej pekárničke jemne vymastíme olejom. Vložíme do nej mäso zmiešané so zemiakmi. Trošku zmes pritlačíme rukami.

Pred pečením

4. Pečieme v domácej pekárničke

Nastavíme program na domácej pekárničke:
Pečenie (alebo podobný udávaný výrobcom - cca 1 hodinu)
Veľkosť bochníka: cca 1000 g
Farba kôrky: Stredne tmavá.

Pečieme v domácej pekárničke

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť