Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Fašírka z domácej pekárničky

Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.

 

Počet porcií: 10

Čas prípravy: 2 h.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava mäsovej zmesi

mäso mleté 500 g  vajce slepačie 2 ks  majoránka 2 PL  soľ 2 ČL

V miske zmiešame mleté bravčové mäso s vajíčkami, pridáme sušenú majoránku. Zmes osolíme a poriadne premiešame.

Príprava mäsovej zmesi

2. 

zemiaky 600 g

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nahrubo nastrúhame. Nastrúhané zemiaky pridáme do mäsovej zmesi. Premiešame.

3. Pred pečením

olej olivový

Nádobu na pečenie v domácej pekárničke jemne vymastíme olejom. Vložíme do nej mäso zmiešané so zemiakmi. Trošku zmes pritlačíme rukami.

Pred pečením

4. Pečieme v domácej pekárničke

Nastavíme program na domácej pekárničke:
Pečenie (alebo podobný udávaný výrobcom - cca 1 hodinu)
Veľkosť bochníka: cca 1000 g
Farba kôrky: Stredne tmavá.

Pečieme v domácej pekárničke

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť