RECEPTY

Farebná sekaná

Farebná sekaná

Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.

recept,fotorecept,cibuľa,mrkva,bravčové mleté mäso,hovädzie mleté mäso,Hovädzie mäso,Bezlaktózové,Sezónne recepty

Hovädzie mäso

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové mleté mäso500gramov
cibuľa150gramov
hovädzie mleté mäso500gramov
korenie čierne mleté1čajová lyžička
masť bravčová-
mrkva150gramov
múka hrubá-
paprika farebná3kusy
soľ2čajové lyžičky

 

Recept

1. 

cibuľa 150 gramov  mrkva 150 gramov  paprika farebná 3 kusy

Zeleninu očistíme. Cibuľu nadrobno nakrájame. Mrkvu nahrubo postrúhame. Papriky nakrájame na malé kocky.

2. 

bravčové mleté mäso 500 gramov  hovädzie mleté mäso 500 gramov  soľ 2 čajové lyžičky  korenie čierne mleté 1 čajová lyžička

K zelenine pridáme obe mäsá, vajcia, soľ a korenie. Všetko spolu dobre premiešame.

3. 

masť bravčová  múka hrubá

Formu na srnčý chrbát, prípadne menší pekáč vymastíme masťou a vysypeme múkou. Zmes vložíme do formy, utlačíme. Sekanú pečieme v rozohriatej rúre, zakrytú alobalom, na 180° C 45 minút.

4. 

Podávame so zemiakovým pyré.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies