Všetky recepty > Polievky > Zeleninové polievky

Fantozziho paradajková polievka

Rajčinová polievka na taliansky spôsob s bazalkou a parmezánom.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava paradajok

paradajky 800 g

Zrelé paradajky prelejeme na jednu minútu horúcou vodou a potom studenou. Ošúpeme a nakrájame na kocky. Semiačok sa môžeme zbaviť.

Príprava paradajok

2. 

olej olivový 2 PL  cesnak 2 strúčiky  bobkový list 1 ks

Cesnak s bobkovým listom osmažíme na oleji pár minút. Pridáme paradajky, vodu a varíme 20 minút.

3. 

soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  bazalka

Počas varenia pridáme soľ, korenie a nakrájané lístky bazalky. Po dovarení môžeme rozmixovať.

4. 

syr Parmezán 25 g

Podávame s nastrúhaným parmezánom a lístkom bazalky na ozdobenie a chuť.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť