Fantozziho paradajková polievka

Rajčinová polievka na taliansky spôsob s bazalkou a parmezánom.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava paradajok

paradajky 800 g

Zrelé paradajky prelejeme na jednu minútu horúcou vodou a potom studenou. Ošúpeme a nakrájame na kocky. Semiačok sa môžeme zbaviť.

Príprava paradajok

2. 

olej olivový 2 PL  cesnak 2 strúčiky  bobkový list 1 ks

Cesnak s bobkovým listom osmažíme na oleji pár minút. Pridáme paradajky, vodu a varíme 20 minút.

3. 

soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  bazalka

Počas varenia pridáme soľ, korenie a nakrájané lístky bazalky. Po dovarení môžeme rozmixovať.

4. 

syr Parmezán 25 g

Podávame s nastrúhaným parmezánom a lístkom bazalky na ozdobenie a chuť.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť