Všetky recepty > Zákusky a koláče > Dezerty

Dvojfarebná čokoláda

jednoduchý recept zo sušeného mlieka, napodobňujúci kinder čokoládu, ktorý si zamilujú všetky deti.

 

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

voda 300 ml  cukor vanilkový 1 bal  cukor kryštálový 350 g

Vodu, vanilkový a kryštáľový cukor varíme asi 4 minúty. Odstavíme.

2. 

tuk stužený 250 g

Pridáme nakrájaný stužený tuk a počkáme, kým sa nerozpustí.

3. 

mlieko sušené 500 g

Sušené mlieko nasypeme do misky a po častiach priešavame trochu vychladnutý sirup.

4. 

Masu rozdelíme na dve časti.

5. 

kakao - prášok 50 g

Do jednej časti primiešame kakao.

6. 

Do pripravenej formy vložime alobal, vymastíme ho, aby sa nám dala čokoláda vyklopiť. Môžme požiť aj silikónové formičky. Do takto pripravenej formy nalejeme tmavú a bielu časť. Zarovnáme.

7. 

Čokoládu necháme vychladiť.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť