Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Dusené bravčové na hríboch

Takto nám varila mama. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

huby sušené 100 g  bravčové karé 500 g

Sušené huby dáme do misky, zalejeme vodou a necháme v nej postáť. Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na rezne a ľahko vyklepeme.

2. 

olej slnečnicový PL

Na panvici zohrejeme olej, vložíme do neho rezne a z oboch strán ich opečieme.

3. 

voda 250 ml  soľ ½ ČL  rasca mletá ½ ČL

Pridáme scedené huby, soľ a rascu. Všetko v panvici zalejeme vývarom alebo vodou a dusíme do zmäknutia mäsa.

4. 

voda 250 ml  maizena - kukuričný škrob PL

Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, pridáme ho k mäsu a necháme prejsť varom.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť