Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Dusené bravčové na hríboch

Takto nám varila mama. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

huby sušené 100 g  bravčové karé 500 g

Sušené huby dáme do misky, zalejeme vodou a necháme v nej postáť. Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na rezne a ľahko vyklepeme.

2. 

olej slnečnicový 3 PL

Na panvici zohrejeme olej, vložíme do neho rezne a z oboch strán ich opečieme.

3. 

voda 250 ml  soľ ½ ČL  rasca mletá ½ ČL

Pridáme scedené huby, soľ a rascu. Všetko v panvici zalejeme vývarom alebo vodou a dusíme do zmäknutia mäsa.

4. 

voda 250 ml  maizena - kukuričný škrob 1 PL

Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, pridáme ho k mäsu a necháme prejsť varom.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť