Všetky recepty > Prílohy a pečivo > Zeleninové prílohy

Dusená kyslá kapusta

Chutná príloha k pečenej hydine podávanej s knedľou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 100 g  olej slnečnicový 30 ml  cukor kryštálový 40 g

Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji. Pridáme cukor a necháme ho jemne skaramelizovať.

2. 

kapusta kvasená 800 g  rasca drvená ½ ČL  voda 50 ml

Kvasenú kapustu vyžmýkame a pridáme ju k cibuli s cukrom. Prisypeme rascu a premiešame. Dusíme ju v zakrytom hrnci za občasného miešania 20-30 minút. Ak by sa prichytávala (pripaľovala), podlejeme ju trochou vody.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť