Všetky recepty > Prílohy a pečivo > Zeleninové prílohy

Dusená červená kapusta

 

Počet porcií: 10

Čas prípravy: 2 h.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava a varenie kapusty

kapusta červená 1 ks  cibuľa 2 ks  cukor kryštálový  rasca drvená  olej olivový  ocot  soľ  voda 0.2 l

Nakrájanú kapustu posolíme a necháme odstáť, aby trochu zmäkkla. 2-3 na drobno nakrájané cibule speníme na oleji. Pridáme nakrájanú kapustu, chvíľku opražíme, podlejeme vodou a dusíme 1-2 hodiny. Občas premiešame a dochutíme octom, cukrom, rascou a soľou. Po dochutený chvíľu podusíme a dôkladne premiešame.

Príprava a varenie kapusty

2. 

Takto pripravená kapusta je vhodná ako príloha k pečenej kačici, pečenej krkovičke, knedliam, lokšiam a podľa fantázie k vami vybranému jedlu.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť