Dusená červená kapusta

 

Počet porcií: 10

Čas prípravy: 2 h.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava a varenie kapusty

kapusta červená 1 ks  cibuľa 2 ks  cukor kryštálový  rasca drvená  olej olivový  ocot  soľ  voda 0.2 l

Nakrájanú kapustu posolíme a necháme odstáť, aby trochu zmäkkla. 2-3 na drobno nakrájané cibule speníme na oleji. Pridáme nakrájanú kapustu, chvíľku opražíme, podlejeme vodou a dusíme 1-2 hodiny. Občas premiešame a dochutíme octom, cukrom, rascou a soľou. Po dochutený chvíľu podusíme a dôkladne premiešame.

Príprava a varenie kapusty

2. 

Takto pripravená kapusta je vhodná ako príloha k pečenej kačici, pečenej krkovičke, knedliam, lokšiam a podľa fantázie k vami vybranému jedlu.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť