RECEPTY

Držkový perkelt

Držkový perkelt

Pikantný perkelt pre milovníkov hovädzích držiek, zahustený len cibuľou na ktorej sa pripravuje.

recept,fotorecept,hovädzie držky - predvarené,Hovädzie mäso

Hovädzie mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Hovädzie mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Halušky recept-
chilli paprička sušená3kusy
cibuľa250gramov
hovädzie držky - predvarené700gramov
masť bravčová30gramov
paprika červená mletá3čajové lyžičky
soľ1.5čajovej lyžičky
voda100mililitrov

 

Recept

1. 

cibuľa 250 gramov  masť bravčová 30 gramov

Cibuľu očistíme a nadrobno pokrájame. Vložíme do hrnca s masťou a pomaly smažíme do zlatova.

2. 

hovädzie držky - predvarené 700 gramov

Pridáme predvarené držky,..

3. 

soľ 1.5 čajovej lyžičky  paprika červená mletá 3 čajové lyžičky

...soľ a papriku. Premiešame.

4. 

voda 100 mililitrov  chilli paprička sušená 3 kusy

Prilejeme vodu, pridáme malé papričky a pod pokrievkou dusíme 30 minút.

5. 

Halušky recept

Uvaríme halušky a podávame. Ak budete variť halušky podľa nášho receptu v ingredienciách, odporúčame variť z polovičnej dávky.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies