Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Hovädzie mäso

Držkový perkelt

Pikantný perkelt pre milovníkov hovädzích držiek, zahustený len cibuľou na ktorej sa pripravuje.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 250 g  masť bravčová 30 g

Cibuľu očistíme a nadrobno pokrájame. Vložíme do hrnca s masťou a pomaly smažíme do zlatova.

2. 

hovädzie držky - predvarené 700 g

Pridáme predvarené držky,..

3. 

soľ 1.5 ČL  paprika červená mletá 3 ČL

...soľ a papriku. Premiešame.

4. 

voda 100 ml  chilli paprička sušená 3 ks

Prilejeme vodu, pridáme malé papričky a pod pokrievkou dusíme 30 minút.

5. 

Halušky

Uvaríme halušky a podávame. Ak budete variť halušky podľa nášho receptu v ingredienciách, odporúčame variť z polovičnej dávky.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť