Čokoládová ryža v parnom hrnci

Príprava ryžovej kaše v parnom hrnci.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 50 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

ryža 200 g

Ryžu premyjeme pod tečúcou vodou na sitku a vsypeme do nádoby na varenie ryže v parnom hrnci (môžeme použiť aj inú vhodnú nádobu).

2. 

cukor kryštálový 2 PL  mlieko polotučné 1,5% 800 ml  čokoláda 50 g

Prisypeme cukor, zalejeme mliekom a vhodíme na kúsky rozlámanú čokoládu.

3. 

Nádobu s ryžou vložíme do spodnej nádoby parného hrnca a nastavíme čas parenia na 50 minút. Po 20 minútach odokryjeme vrchnák parnej nádoby a ryžu premiešame.

4. 

Po skončení parenia ryžu znovu premiešame a necháme v parnom hrnci cca hodinu chladnúť. Po vybratí premiešame tretí krát. Čokoládovú ryžu podávame teplú, ako kašu na chutnú večeru, vhodnú zvlášť pre deti.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť