Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Chrumkavé podkovičky z kapra

Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.

 

Počet porcií: 5

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapor obyčajný 1 ks  citrónová šťava 1 ks

Kapra umyjeme, osušíme a nakrájame na podkovičky. Pokvapkáme ich citrónom a necháme odstáť.

2. 

soľ  korenie čierne mleté  paprika červená mletá  múka hladká  maslo

Podkovičky mierne osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke rozmiešanej s mletou červenou paprikou a opečieme z oboch strán na masle do zlatista.

3. 

voda 0.15 l

Preložíme ich na pekáč, podlejeme výpekom a trochou vody.

4. 

Pečieme v stredne vyhriatej rúre 20 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť