Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Chrumkavé podkovičky z kapra

Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.

 

Počet porcií: 5

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapor obyčajný ks  citrónová šťava ks

Kapra umyjeme, osušíme a nakrájame na podkovičky. Pokvapkáme ich citrónom a necháme odstáť.

2. 

soľ  korenie čierne mleté  paprika červená mletá  múka hladká  maslo

Podkovičky mierne osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke rozmiešanej s mletou červenou paprikou a opečieme z oboch strán na masle do zlatista.

3. 

voda 0.15 l

Preložíme ich na pekáč, podlejeme výpekom a trochou vody.

4. 

Pečieme v stredne vyhriatej rúre 20 minút.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť