Chrumkavé podkovičky z kapra

Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.

 

Počet porcií: 5

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kapor obyčajný 1 ks  citrónová šťava 1 ks

Kapra umyjeme, osušíme a nakrájame na podkovičky. Pokvapkáme ich citrónom a necháme odstáť.

2. 

soľ  korenie čierne mleté  paprika červená mletá  múka hladká  maslo

Podkovičky mierne osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke rozmiešanej s mletou červenou paprikou a opečieme z oboch strán na masle do zlatista.

3. 

voda 0.15 l

Preložíme ich na pekáč, podlejeme výpekom a trochou vody.

4. 

Pečieme v stredne vyhriatej rúre 20 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť