Čevabčiči

Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 200 g  mäso mleté ½ kg  vajce slepačie 2 ks  strúhanka 4 PL  soľ 2 ČL

Jednu väčšiu cibuľu nakrájame na drobné kúsky, zmiešame s mletým mäsom, vajcami, strúhankou a soľou.

2. 

Zo zmesi vytvarujeme šulčeky, ktoré obalíme v hladkej múke. Vložíme ich do panvice s olejom a smažíme 10 minút zakryté. Po 10 minútach jednotlivé kúsky obrátime a odokryté smažíme ešte 10 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť