Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Čevabčiči

Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 200 g  mäso mleté ½ kg  vajce slepačie ks  strúhanka PL  soľ ČL

Jednu väčšiu cibuľu nakrájame na drobné kúsky, zmiešame s mletým mäsom, vajcami, strúhankou a soľou.

2. 

Zo zmesi vytvarujeme šulčeky, ktoré obalíme v hladkej múke. Vložíme ich do panvice s olejom a smažíme 10 minút zakryté. Po 10 minútach jednotlivé kúsky obrátime a odokryté smažíme ešte 10 minút.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť