Camembert s medvedím cesnakom

Výborný grilovaný syr, jednoducho upečený v rúre. Podávame s pečenými zemiakmi.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cesnak medvedí 20 g  olej olivový 3 PL  paprika červená mletá 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Medvedí cesnak umyjeme, a vložíme do kuchynského sekáčika. V oleji rozmiešame papriku a korenie a prilejeme k cesnaku. Nasekáme a vytvoríme marinádu.

2. 

syr Camembert 6 ks

Syr z každej strany namočíme do marinády.

3. 

Položíme na alobal, zabalíme a poukladáme na plech.

4. 

Pečieme 15 min. pri teplote 200°C.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť