Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Camembert s medvedím cesnakom

Výborný grilovaný syr, jednoducho upečený v rúre. Podávame s pečenými zemiakmi.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cesnak medvedí 20 g  olej olivový 3 PL  paprika červená mletá 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Medvedí cesnak umyjeme, a vložíme do kuchynského sekáčika. V oleji rozmiešame papriku a korenie a prilejeme k cesnaku. Nasekáme a vytvoríme marinádu.

2. 

syr Camembert 6 ks

Syr z každej strany namočíme do marinády.

3. 

Položíme na alobal, zabalíme a poukladáme na plech.

4. 

Pečieme 15 min. pri teplote 200°C.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť