Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčový wok s tofu

Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa červená 80 g  olej slnečnicový 3 PL  bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 200 g

Cibuľu očistíme, nakrájame a osmažíme na oleji. Pridáme mäso nakrájané na prúžky.

2. 

paprika červená mletá 2 ČL  soľ ½ ČL  fazuľa Mungo 200 g  voda

Po zatiahnutí mäsa pridáme papriku, soľ a prilejeme vodu (400ml). Dusíme pod pokrievkou 30 minút. Fazuľu do mäkka uvaríme v jemne osolenej vode.

3. 

zelenina mrazená (ázijská zeleninová zmes) 350 g

Do duseného mäsa pridáme zeleninu a premiešame.

4. 

tofu biele 180 g

Vzápätí primiešame nakrájané tofu a fazuľu. Namiesto fazule Mungo môžeme použiť aj inú uvarenú fazuľu. Obsah woku krátko prevaríme - 5 minút podusíme.

5. 

voda 300 ml  škrobová múčka 15 g  sójová omáčka  chilli pikantná omáčka

Vo vode rozmiešame škrobovú múčku a pokrm zahustíme. Podľa chuti pridáme sójovú a chilli omáčku.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť