Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčový rezeň v zemiakovom ceste

Obed hodný nedele :) Podávame so zemiakovým pyré a zeleninovou oblohou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava zemiakovej zmesi na placky

zemiaky 4 ks  soľ 2 ČL  mlieko polotučné 1,5% 1 dl  vajce slepačie  majoránka 2 ČL  cesnak 3 strúčiky  múka hladká 4 PL  strúhanka

Zermiaky očistíme, umyjeme a nastrúhame. Pridáme soľ, mlieko, vajce, majoránku, múku a pretlačený cesnak. Ak je cesto riedke pridáme jednu až dve lyžice strúhanky. Cesto musí byť hustejšie.

Príprava zemiakovej zmesi na placky

2. Bravčové rezne

mäso bravčové - rezne 4 ks  olej fritovací

Mäso nakrájané na rezne na tenko vyklepeme, umyjeme a osušíme. Jemne každý rezeň posolíme. V panvici rozohrejeme olej. Vložíme vrstvu zemiakovej zmesi, položíme bravčový rezeň a zakryjeme ho vrstvou zemiakovej zmesi. Panvicu zakryjeme pokrievkou a pomaly vyprážame 20 minút, odokryjeme, rezne obrátime a z druhej strany 10 - 15 minút dopražíme.

Bravčové rezne

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť