svetvomne.sk

Bravčový guláš so šampiňónmi

Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 1 h. 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

masť bravčová 2 PL  cibuľa 300 g

Na masti speníme dve na drobno nakrájané cibule.

2. 

bravčové stehno 500 g  voda 1 l  zemiaky 150 g

Pridáme na vačšie kúsky nakrájané mäso. Keď sa mäso zatiahne, podlejeme vodou. Pridáme jeden stredne veľký, na drobno nastrúhaný zemiak. Varíme 30 minút.

3. 

šampiňóny 250 g

Pridáme na štvrťky nakrájané šampiňóny.

4. 

soľ  korenie čierne mleté  horčica dijonská 1 PL  majorán ½ ČL

Dochutíme soľou, korením, horčicou a majoránkou. Prípadne dolejeme vodu. Varíme ďaľších 30 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť