Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčovinky

Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.

 

Počet porcií: 15

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mleté mäso 500 g  cibuľa 150 g  vajce slepačie ks  soľ 1.5 ČL  korenie čierne mleté ½ ČĽ  múka hladká

Cibuľu nadrobno pokrájame, zmiešame ju s mletým mäsom, soľou, korením a vajíčkom. Tvoríme asi 6 cm dlhé, hrubšie valčeky a obaľujeme ich v múke.

2. 

olej slnečnicový

V horúcom oleji smažíme 6 minút pod pokrievkou.

3. 

Potom bravčovinky obrátime a dosmažíme dozlatova.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť