Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčovinka s medom a vlašskými orechmi

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 300 g  soľ  korenie čierne mleté  olej olivový PL

Bravčové mäso nakrájame na menšie pásiky alebo medailóniky, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme, na  oleji rýchlo z oboch strán opražíme, aby sa mäsko zatiahlo.

2. 

olej olivový PL  cibuľa 50 g  orechy vlašské 80 g  med PL  petržlenová vňať PL

Mäso vyložíme, na panvici zohrejeme olivový olej na ktorom opražíme cibuľku. Pridáme na menšie kúsky nalámané vlašské orechy a med. Všetko spolu zamiešame. Posypeme petržlenovou vňaťou.

3. 

korenie chilli

Osolíme, okoreníme, pridáme štipku čili papriky. Bravčové kúsky vrátime naspäť do panvice k zmesi z vlašských orechov, zohrejeme, premiešame a podávame.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť