Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové v jablkovej omáčke

Podávame s ryžou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 100 g  olej olivový 30 ml

Cibuľu ošúpeme, nadrobno nakrájame a osmažíme na oleji.

2. 

jablká 250 g  huby sušené 10 g

Jablká ošúpeme a pokrájame na kúsky. Huby namočíme do vody.

3. 

bravčové stehno 400 g  soľ 1.5 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Mäso umyjeme, pokrájame na slížiky a pridáme k cibuli. Po zatiahnutí mäsa osolíme a okoreníme.

4. 

Pridáme jablká, scedené huby...

5. 

voda 400 ml

...a podlejeme vodou. Dusíme cca 45 minút, do zmäknutia mäsa.

6. 

maizena - kukuričný škrob 1 ČL  voda 2 PL

Podľa potreby zahustíme trochou kukuričného škrobu.

7. 

chilli pikantná omáčka 1 ČL

Pre pikantnú chuť môžeme pridať chilli omáčku.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť