Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 2 h. 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Marinovanie mäsa

bravčové stehno 300 g  cesnak 3 strúčiky  ustricová omáčka 3 PL  smotana na varenie (10-12% tuku) 50 ml

Do misky vložíme mäso nakrájané na tenké kúsky, nadrobno nakrájaný cesnak, pridáme ustricovú omáčku a smotanu. Premiešame a necháme odstáť v chlade asi hodinu.

2. Dusenie na panvici

olej slnečnicový 1 PL  cibuľa 1 ks  cukor kryštálový 1 PL

Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme s trochou oleja na rozpálenej panvici. Pridáme marinované mäso, vodu, cukor a varíme asi hodinu. Podlievame podľa potreby.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť