Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové soté s pečienkou

Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové stehno 350 g  olej slnečnicový 2 PL

Bravčové mäso pokrájame na prúžky a osmažíme na panvici na oleji.

2. 

paprika červená mletá 1 ČL  soľ 1 ČL  korenie na divinu 1 ČL  majoránka 2 ČL  voda 300 ml

Na zatiahnuté mäso nasypeme papriku, soľ, korenie a majoránku. Podlejeme vodou a zakryté 25 minút dusíme.

3. 

pór 100 g

Pór umyjeme a nadrobno nakrájame.

4. 

Pridáme ho k mäsu a dusíme ďalej 5 minút.

5. 

kuracie pečienky 500 g

K hotovému mäsu pridáme umyté odblanené pečienky. Premiešame a všetko spolu ešte 5-8 minút povaríme.

6. 

múka hladká 30 g  voda 300 ml

Na zahustenie pridáme trochu múky rozmiešanej vo vode.

7. 

soľ

Povaríme do zhustnutia, podľa chuti dosolíme.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť