Bravčové soté s pečienkou

Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové stehno 350 g  olej slnečnicový 2 PL

Bravčové mäso pokrájame na prúžky a osmažíme na panvici na oleji.

2. 

paprika červená mletá 1 ČL  soľ 1 ČL  korenie na divinu 1 ČL  majoránka 2 ČL  voda 300 ml

Na zatiahnuté mäso nasypeme papriku, soľ, korenie a majoránku. Podlejeme vodou a zakryté 25 minút dusíme.

3. 

pór 100 g

Pór umyjeme a nadrobno nakrájame.

4. 

Pridáme ho k mäsu a dusíme ďalej 5 minút.

5. 

kuracie pečienky 500 g

K hotovému mäsu pridáme umyté odblanené pečienky. Premiešame a všetko spolu ešte 5-8 minút povaríme.

6. 

múka hladká 30 g  voda 300 ml

Na zahustenie pridáme trochu múky rozmiešanej vo vode.

7. 

soľ

Povaríme do zhustnutia, podľa chuti dosolíme.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť