Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové karé 300 g  cestoviny - Špagety 300 g  soľ  korenie čierne mleté  chren 1 ČL  horčica kremžská 3 ČL  voda 1 l

Do veľkého hrnca dáme variť vodu na cestoviny. Vodu osolíme štipkou soli. Bravčové mäso nakrájame na menšie kúsky, posolíme a okoreníme. Chren zmiešame s kremžskou horčicou. Takto pripravenou zmesou potrieme kúsky bravčového mäsa.

2. 

Mäso na panvičke bez oleja z jednej a druhej strany rýchlo opražíme, aby sa zatiahlo. Do vriacej vody v hrnci dáme špagety, varíme ich do zmäknutia. Počas varenia špagiet si pripravíme parný hrniec. Do spodnej parnej nádoby parného hrnca vložíme orestované kúsky bravčového mäsa.

3. 

fazuľové struky zelené mrazené 300 g

Do vrchnej parnej nádoby nasypeme pripravené mrazené zelené struky. Všetko spolu paríme 20 minút. Cestoviny podávame teplé, posypané kúskami bravčoviny a strukmi zelených fazuliek.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť