RECEPTY

Bravčové so špagetami

Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.

recept,fotorecept,bravčové karé,cestoviny - Špagety,fazuľové struky zelené mrazené,Bravčové mäso,Parný hrniec,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové karé300gramov
cestoviny - Špagety300gramov
chren sterilizovaný1čajová lyžička
fazuľové struky zelené mrazené300gramov
horčica kremžská3čajové lyžičky
korenie čierne mleté-
soľ-
voda1liter

 

Recept

1. 

bravčové karé 300 gramov  cestoviny - Špagety 300 gramov  soľ  korenie čierne mleté  chren sterilizovaný 1 čajová lyžička  horčica kremžská 3 čajové lyžičky  voda 1 liter

Do veľkého hrnca dáme variť vodu na cestoviny. Vodu osolíme štipkou soli. Bravčové mäso nakrájame na menšie kúsky, posolíme a okoreníme. Chren zmiešame s kremžskou horčicou. Takto pripravenou zmesou potrieme kúsky bravčového mäsa.

2. 

Mäso na panvičke bez oleja z jednej a druhej strany rýchlo opražíme, aby sa zatiahlo. Do vriacej vody v hrnci dáme špagety, varíme ich do zmäknutia. Počas varenia špagiet si pripravíme parný hrniec. Do spodnej parnej nádoby parného hrnca vložíme orestované kúsky bravčového mäsa.

3. 

fazuľové struky zelené mrazené 300 gramov

Do vrchnej parnej nádoby nasypeme pripravené mrazené zelené struky. Všetko spolu paríme 20 minút. Cestoviny podávame teplé, posypané kúskami bravčoviny a strukmi zelených fazuliek.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies