Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové rezne so slivkovým lekvárom

Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové karé 600 g  lekvár slivkový 2 PL  sójová omáčka 1 PL  soľ  korenie nové - pimentovník pravý ½ ČL

Rezne jemne osolíme a z obidvoch strán potrieme slivkovým lekvárom zmiešaným so sójovou omáčkou a novým korením.

2. 

Rezne vložíme do spodnej nádoby parného hrnca, paríme 30 minút. Počas parenia rezňov si pripravíme prílohu.

3. 

šalát ľadový 1 ks  paprička chili čerstvá 1 ks  cesnak 1 strúčik  olej tekvicový 1 PL  korenie čierne mleté  ocot jablčný

Šalát nakrájame na menšie kúsky, pridáme na kolieska nakrájanú čili papričku a nadrobno posekaný cesnak. Takto pripravený šalát okoreníme čiernym korením, pokvapkáme tekvicovým olejom a ochutíme jablkovým octom.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť