svetvomne.sk

Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 50 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové karé 400 g  rasca drvená  soľ

3 umyté, osolené bravčove rezne okoreníme drvenou rascou a opečieme na panvici bez tuku zo všetkých strán tak, aby sa mäso zatiahlo.

2. 

víno biele suché 100 ml

Rezne vložíme do spodnej parnej nádoby. Do misky na vodu vlejeme vodu zmiešanú s vínom. Rezne necháme pariť 30 minút.

3. 

fazuľové struky zelené mrazené 200 g  mrkva 250 g

Po 30 minútach do vrchnej nádoby nakrájame na kolieska čerstvú mrku, pridáme mrazené zelené fazuľové struky. Spolu s mäsom paríme ešte 20 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť