Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 50 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové karé 400 g  rasca drvená  soľ

3 umyté, osolené bravčove rezne okoreníme drvenou rascou a opečieme na panvici bez tuku zo všetkých strán tak, aby sa mäso zatiahlo.

2. 

víno biele suché 100 ml

Rezne vložíme do spodnej parnej nádoby. Do misky na vodu vlejeme vodu zmiešanú s vínom. Rezne necháme pariť 30 minút.

3. 

fazuľové struky zelené mrazené 200 g  mrkva 250 g

Po 30 minútach do vrchnej nádoby nakrájame na kolieska čerstvú mrku, pridáme mrazené zelené fazuľové struky. Spolu s mäsom paríme ešte 20 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť