Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové plnené bochníčky

Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mleté mäso 750 g  strúhanka 50 g  soľ 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  vajce slepačie 1 ks

Mäso zmiešame so strúhankou, soľou, korením a vajíčkom.

2. 

Vytvoríme valček a rozdelíme na štyri rovnaké diely.

3. 

šunka bravčová dusená 50 g  syr Feta 100 g

Každý diel roztlačíme na placku. Syr pokrájame na štyri obdĺžniky, každý kúsok zavinieme do plátka šunky a položíme do stredu placky.

4. 

Vytvarujeme podlhovasté bochníčky a poukladáme na pekáč vyložený papierom na pečenie.

5. 

Pečieme prikryté 30 min. pri teplote 180°C.

6. 

Odokryjeme a zapečieme 10 minút.

7. 

Pikantná paradajková omáčka

Tip na servírovanie.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť