Bravčové plnené bochníčky

Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mleté mäso 750 g  strúhanka 50 g  soľ 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  vajce slepačie 1 ks

Mäso zmiešame so strúhankou, soľou, korením a vajíčkom.

2. 

Vytvoríme valček a rozdelíme na štyri rovnaké diely.

3. 

šunka bravčová dusená 50 g  syr Feta 100 g

Každý diel roztlačíme na placku. Syr pokrájame na štyri obdĺžniky, každý kúsok zavinieme do plátka šunky a položíme do stredu placky.

4. 

Vytvarujeme podlhovasté bochníčky a poukladáme na pekáč vyložený papierom na pečenie.

5. 

Pečieme prikryté 30 min. pri teplote 180°C.

6. 

Odokryjeme a zapečieme 10 minút.

7. 

Pikantná paradajková omáčka recept

Tip na servírovanie.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť