Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové na rasci

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava mäsa

bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 400 g  rasca drvená 1 ČL  soľ 1 ČL  voda 300 ml

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky a vyklepeme. Vložíme do suchého hrnca a z každej stany pár sekúnd opečieme. Pridáme rascu a soľ, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou do mäkka, cca 30 - 40 minút, podľa množstva mäsa, ktoré máme v hrnci.

Príprava mäsa

2. Ľahko zahustíme omáčku

voda 50 ml  maizena - kukuričný škrob 1 ČL

Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, nalejeme ho k mäsu a necháme zovrieť.

Ľahko zahustíme omáčku

3. Podávame

Podávame s varenými zemiakmi a s hlávkovým šalátom, pripadne kyslou uhorkou.

Podávame

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť