Bravčové na rasci

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava mäsa

bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 400 g  rasca drvená 1 ČL  soľ 1 ČL  voda 300 ml

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky a vyklepeme. Vložíme do suchého hrnca a z každej stany pár sekúnd opečieme. Pridáme rascu a soľ, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou do mäkka, cca 30 - 40 minút, podľa množstva mäsa, ktoré máme v hrnci.

Príprava mäsa

2. Ľahko zahustíme omáčku

voda 50 ml  škrob kukuričný 1 ČL

Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, nalejeme ho k mäsu a necháme zovrieť.

Ľahko zahustíme omáčku

3. Podávame

Podávame s varenými zemiakmi a s hlávkovým šalátom, pripadne kyslou uhorkou.

Podávame

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť