Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové na rasci

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava mäsa

bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 400 g  rasca drvená ČL  soľ ČL  voda 300 ml

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky a vyklepeme. Vložíme do suchého hrnca a z každej stany pár sekúnd opečieme. Pridáme rascu a soľ, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou do mäkka, cca 30 - 40 minút, podľa množstva mäsa, ktoré máme v hrnci.

Príprava mäsa

2. Ľahko zahustíme omáčku

voda 50 ml  maizena - kukuričný škrob ČL

Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, nalejeme ho k mäsu a necháme zovrieť.

Ľahko zahustíme omáčku

3. Podávame

Podávame s varenými zemiakmi a s hlávkovým šalátom, pripadne kyslou uhorkou.

Podávame

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť